VIDEO/ Declarațiile lui Dodon, Greceanîi și Chicu, după prima ședință săptămânală a „conducerii de vârf a țării” din 2020

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu s-au întrunit miercuri, 15 ianuarie, în prima ședință săptămânală de lucru din anul 2020.

„Am discutat despre o inițiativă foarte importantă, am venit cu o nouă inițiativă: monitorizarea evoluției prețurilor. Avem o experiență bună în acest sens, în guvernul condus de Greceanîi, unde eu eram Prim-viceprim-ministru, ministrul Economiei și Comerțului, am discutat ca să revenim la acel mecanism de atunci, unde săptămânal se făcea o analiză detaliată a prețurilor pe toate tipurile de prețuri, mai ales la produsele sociale. Vă rog să reveniți la acest mecanism”, a declarat Dodon.

Este un mecanim foarte bun și o să revenim la el”, a declarat Chicu.

După investirea Guvernului Chicu, Dodon a anunțat că „conducerea de vârf a țării”, din care fac parte – președintele R. Moldova, președintele Parlamentului și premierul se vor întruni în ședință, în fiecare luni, pentru a stabili prioritățile pentru săptămâna curentă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *