Igor Dodon anunță că ar putea candida pe listele PSRM la alegerile parlamentare

Igor Dodon ar putea candida pe listele electorale ale Partidului Socialiștilor (PSRM) la alegerile parlamentare din februarie 2019. Declarația a fost făcută de șeful statului după ce a avut loc Consiliul Republican al PSRM.

„PSRM este un partid pro-prezidențial, așa că examinez să particip pe listele PSRM la următoarele alegeri parlamentare, pentru că fără suportul majorității parlamentare, președintele nu își poate exercita atribuțiile. Legislația îmi permite. Asta înseamnă că voi ajuta partidul să obțină majoritatea în Parlament. Legislația nu presupune suspendarea din funcție în perioada electorală”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a mai anunțat că PSRM intră în campanie pre-electorală și începe să se pregătească activ pentru alegerile parlamentare. La Consiliul Republican al PSRM s-a mai stabilit că partidul va merge în fiecare centru raional pentru a identifica candidații pe circumscripții, iar la începutul lunii noiembrie, partidul va organiza un eveniment masiv, despre care Igor Dodon a refuzat să ofere detalii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    Da cum altfel? Fără monstrul mancurt Dodon, listele PSRM ar fi incomplete și lipsite de sens! Și apoi el mai are o calitate foarte prețuită în rândurile ortacilor din PSRM! Este spionul Rusiei în R.Moldova! Îi este curator însuși Vladimir Putin! Da, fără idiotul Dodon listele PSRM ar fi ca mâncarea fără sare și piper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *