(Foto/Video DRONĂ) Mitinguri pro și contra votului mixt în fața Parlamentului

Astăzi, 20 iulie, zi în care deputații urmau să voteze în lectură finală schimbarea sistemului electoral, în fața Parlamentului s-au adunat sute de oameni. În timp ce partidele de opoziție, PAS, PPDA, PN și PLDM au anunțat încă acum câteva zile un protest față de introducerea sistemului mixt de alegere a deputaților, în seara zilei de 19 iulie, în fața legislativului a început a fi instalată o scenă, iar astăzi zeci de microbuze au adus la Chișinău persoane care să susțină reforma electorală inițiată de PDM-PSRM.

Astfel, în pscuarul din fața Parlamentului au manifestat două tabere: opoziția extraparlamentară, care a chemat cetățenii să protesteze împotriva schimbării sistemului electoral, și adepții sistemului mixt, despre care nu se cunoaște de cine au fost organizați.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. vitosmd

    Pd..sii siau adus moldoboii sa asculte musica.😢 Imi pare rau de voi…modovenii cu mintea treaza.sinteti putini in tara.Noi am plecat.Sintem departe dar stiti sifleste sintem cu voi.Ni e rusine de voi …moldoboilor…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *