FOTO/ Piața Marii Adunări Naționale închisă de forțele de ordine pentru Adunarea Partidului Democrat

Piața Marii Adunări Naționale a fost închisă de către forțele de ordine pentru organizarea manifestației de mâine, 21 octombrie, a Partidului Democrat, se observă în fotografiile postate de fotograful Constantin Grigoriță pe o rețea socială.

„Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova se va desfăşura în Piaţă Marii Adunări Naţionale şi are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani”, se precizează pe scurt în comunicatul plasat pe site-ul Partidului Democrat.

Detalii despre evenimentul „secret” al PDM. Care este scopul manifestației și cine va urca pe scena din PMAN

Acum câteva zile, pe site-ul Omega a fost publicat programul evenimentului de duminică. Documentul ar fi fost transmis organizațiilor teritoriale ale PDM în legătura cu manifestația programată pentru 21 octombrie.  În programul evenimentului se regăsesc informații despre discursurile ce vor fi ținute de pe scena din PMAN, cum trebuie să fie îmbrăcați membrii PD, dar și ce trebuie să spună simpatizanții atunci când sunt abordați de presă. Potrivit programului publicat de redacția Omega, un discurs ar urma să fie ținut de Vlad Plahotniuc, iar pe scena ar urma să urce și un europarlamentar.

Foto: omega.md

Foto: Constantin Grigoriță

Opoziția extra-parlamentară susține că angajații din mai multe instituții de stat, dar și cetățenii din mai multe raioane, sunt obligați să se prezinte pe 21 octombrie în PDM pentru a participa la eveniment. Democrații neagă însă acest lucru.

Potrivit site-ului Primărei, Partidul Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat, la care se preconizează prezența a circa 60 de mii de oameni.

Sursa Foto: Constantin Grigoriță


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ion

    Angajatii institutiilor bugetare si intreprinderilor de stat sunt obligati sa iasa la miting! In caz contrar daca nu vor iesi vor fi eliberati din servicii ia sefilor acestor intreprinderi li se va deschide dosare penale! S-a ajuns pina la aceea ca au fost aminate operatiile bolnavilor dupa data de 21 octombrie bolnavii fiind impusi sa trmita neamurile nu mai putin de 50 de persoane la miting in caz contrar nu vor fi operati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *