Ambasada SUA în R. Moldova sprijină încercarea partidelor de a depăși impasul politic

Ambasada Statelor Unite ale Americii în R. Moldova susține încercarea socialiștilor și a Blocului ACUM de a crea o majoritate parlamentară pentru evitarea unui blocaj politic.

„Statele Unite sprijină eforturile partidelor politice din Moldova de a negocia un acord și de a depăși impasul politic aflat în desfășurare. Deputaților aleși ar trebui să le fie acordat timp maxim și oportunitatea de a ajunge la o înțelegere. Poporul moldovenesc merită un guvern pe deplin funcțional care să poată relua activitatea de îmbunătățire a vieții tuturor cetățenilor”, se menționează în declarația emisă de Ambasada SUA în R. Moldova.

În aceste clipe are loc ședința Parlamentului, în cadrul căreia PSRM și Blocul ACUM urmează să voteze organele de conducere ale Parlamentului. La ședința Legislativului participă și ambasadorul SUA în R. Moldova.

Cronologia ultimelor evenimente pe scena politică:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *