Principală  —  IMPORTANTE   —   Stoianoglo ar fi fost în…

Stoianoglo ar fi fost în vizită matinală la Parlament. Greceanîi: „La mine în birou nu a fost”

Procurorul general Alexandr Stoianoglo ar fi fost în această dimineață la Parlament. Cel puțin asta susține deputatul fracțiunii Platforma DA Iurie Reniță, care a întrebat-o pe președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi care ar fi fost scopul vizitei.

În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, Iurie Reniță și-a exprimat bucuria pentru faptul că deputații au fost convocați în ședință și a întrebat despre o posibilă vizită matinală a șefului Procuraturii Generale la Parlament.

„Nu bucurăm că ne-ați convocat în ședință, după mai multe amânări. Astăzi, la o oră foarte matinală procurorul general Alexandr Stoianoglo, care refuză categoric să vină în Parlament, a fost la Parlament. Vă rog frumos să ne informați și pe noi ce a căutat domnul Stoianoglo la Parlament”, a întrebat deputatul.

Președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi spune că nu cunoaște despre o asemenea vizită.

„Eu nu cunosc despre faptul că procurorul general a fost în Parlament. La mine în cabinet nu a fost. Dacă a fost chemat în comisii, vom afla despre asta”, a spus Greceanîi.

Maria Vieru, purtătoarea de cuvânt a PG, a refuzat să confirme sau să infirme vizita procurorului general, spunând că atunci când acesta va merge la Parlament, va afla toată societate.

„Înțelegem nerăbdarea cu care procurorul general este așteptat în Parlament, doar că atunci când acest lucru se va întâmpla va afla întreaga societate și nu doar un subiect”, ne-a comunicat Maria Vieru.