Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Rezultatul perchezițiilor din Hâncești: Șase…

Rezultatul perchezițiilor din Hâncești: Șase persoane au statut de bănuit într-un dosar de atribuire frauduloasă a unor terenuri

Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Hîncești

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunță că în urma perchezițiilor matinale, efectuate de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații (INI), într-un dosar de atribuire frauduloasă a terenurilor în municipiului Hâncești, au fost ridicate documente relevante cauzei, iar la șase persoane, cu funcție de răspundere în cadrul Primăriei, precum și persoane interpuse, le-a fost atribuit statutul de bănuit.

„Șase persoane, bănuite într-un dosar de atribuire frauduloasă a terenurilor în municipiului Hâncești, au fost citate pentru audieri de către procurorii PCCOCS.

Urmare a perchezițiilor matinale pe dosar, de comun cu ofițerii INI, au fost ridicate documente relevante cauzei, iar persoanelor citate (cu funcție de răspundere în cadrul Primăriei, precum și persoane interpuse), le-a fost atribuit statutul de bănuit.

Investigațiile continuă, timp în care persoanele vizate se prezumă nevinovate, potrivit legii”, anunță PCCOCS.

În dimineața zilei de 12 octombrie, procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații (INI), au descins cu percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hâncești.

Potrivit PCCOCS, perchezițiile au avut loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități.