Reținuți pentru jefuirea parapetului de protecție pentru drumuri

Oamenii legii au reținut, în flagrant, trei bărbaţi suspectaţi că ar fi sustras mai mulţi piloni de metal din parapetul de protecţie de pe marginea traseului Cimișlia.

Cazul a avut loc la intrarea în satul Sărata-Răzeşi, raionul Cimişlia. Astfel, poliţiştii, în rezultatul verificării unităţii de transport de model „Ford Tranzit” care staţiona pe acostament, au depistat în secţiunea marfară a acestuia 7 piloni de metal sustraşi din parapetul de protecţie al drumului.

Şoferul de 27 de ani, a recunoscut că, în comun cu doi amici de-ai săi, au sustras pilonii de pe marginea drumului cu scopul de a-i comercializa. Toţi trei făptaşi s-au dovedit a fi locuitori ai satului Sărata-Răzeşi.

Tinerii au fost escortaţi la Inspectoratul de poliţie Leova pentru audieri, iar unitatea de transport – reţinută la parcarea specială. Pe numele celor trei bărbaţi organele de drept au iniţiat o anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanţelor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *