Principală  —  IMPORTANTE   —   Primarul orașului Căușeni a declarat…

Primarul orașului Căușeni a declarat pentru ZdG că nu cunoaște despre faptul că ANI a inițiat o procedură de control privind un posibil conflict de interese admis de el: „Eu cred că e glumă”

Eu idee nu am. Nu știu, nu a fost niciunul să-mi spună. O să încerc să sun. Eu cred că e glumă”, a declarat pentru ZdG, primarul orașului Căușeni, Anatolie Donțu.

Autoritatea Națională de Integritate a anunțat luni, 5 aprilie, că a inițiat o procedură de control ce vizează un posibil conflict de interese admis de primarul orașului Căușeni, Anatolie Donțu.

ANI: Alte patru conflicte de interese au fost constatate în cazul directorului Școlii de Arte din orașul Drochia, primarilor a două localități din raioanele Râșcani și Ceadâr-Lungași a unui fost primar din raionul Sângerei.

Președinta raionului Telenești, Mariana Ombun a declarat un conflict de interese.

Alte șase conflicte de interese au fost semnalate și de primarii localităților: Ștefănești, raionul Ștefan Vodă, Chirca, raionul Anenii Noi, Costești, raionul Râșcani, Giurgiulești, raionul Cahul, Drăgușenii Noi, raionul Hâncești și Carabetovca, raionul Basarabeasca.