Principală  —  IMPORTANTE   —   Ofițerii SPIA și procurorii anticorupție…

Ofițerii SPIA și procurorii anticorupție au descins cu percheziții în automobilele și birourile de serviciu ale unor angajați ai INSP într-un dosar de corupere pasivă

Imagine simbol

Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA), în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA), oficiul Sud, au descins miercuri, 22 februarie, cu percheziții în automobilele și birourile de serviciu ale unor angajați din cadrul Direcției patrulare Sud a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), suspectați de săvârșirea infracțiunii de corupere pasivă.

„Acțiunile ilegale de pretindere, acceptare și primire a mijloacelor bănești de la conducătorii auto, de către angajații INSP, au fost documentate pe parcursul mai multor luni. Sumele pretinse variau între 50 euro și 350 euro”, anunță reprezentanții SPIA.

Până la această oră, potrivit SPIA, nicio persoană nu a fost reținută, procurorii urmând a examina materialele ridicate în cadrul perchezițiilor pentru a fi luată o decizie în acest sens.