Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Locul în care a fost…

Locul în care a fost descoperit un bărbat anunțat în urmărire națională de către autoritățile R. Moldova. Ce i se impută

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, anunțat în căutare națională de către autoritățile moldovene, a fost găsit și reținut luni seară, 27 iulie, de către polițiști de frontieră.

Potrivit unei note informative emisă de reprezentanții Poliției de Frontieră, bărbatul, care era dat în căutare de către autorități pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, se ascundea într-o casă abandonată din orașul Edineț.

Bărbatul a fost descoperit de către polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD, în timp ce se ascundea într-o casă parasită din Edineț.

Pe numele bărbatului este pornită o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, în anul 2018 bărbatul a traversat ilegal frontiera de stat și ulterior nu s-a prezentat la audierile pe cauza penală inițiată atunci. Tot PF susține că persoana nu este la prima sa abatere de la lege, aceasta având antecedente penale.

Bărbatul de 46 de ani a fost escortat la Judecătoria Edineț, sediul Ocnița, în vederea atragerii la răspundere pentru ilegalitatea comisă.