Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Doi soți din raionul Nisporeni,…

Doi soți din raionul Nisporeni, implicați în trafic de droguri, au fost condamnați la 12 și 7 ani închisoare, anunță PCCOCS

Doi soți dintr-un sat din raionul Nisporeni, cu vârste de 44 și 51 de ani, au fost condamnați la 12 și 7 ani închisoare pentru trafic de droguri. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), decizia a fost pronunțată de Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, iar dosarul a fost trimis în judecată în anul 2019.

„În aprilie 2019, agentul sub acoperire al autorității de investigație a cumpărat de la învinuit aproape un kilogram de heroină, pe care acesta l-a introdus în Moldova prin contrabandă, din Turcia. Iar învinuita a fost deconspirată în timp ce vindea heroină, în Chișinău”, anunță procurorii.

Potrivit PCCOCS, sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, este cu drept de atac, iar inculpații se prevalează de prezumția nevinovăției, până aceasta va deveni finală. În ceea ce privește complicii inculpaților, investigațiile continuă, mai anunță procurorii.