Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Au fost reținuți doi tineri…

Au fost reținuți doi tineri suspectați de dublul omor din raionul Orhei

????????????????????????????????????

Doi tineri de 19 şi respectiv 21 de ani, domiciliaţi în satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, au fost reţinuţi de oamenii legii. Aceştia sunt suspectaţi de omorul a doi bărbaţi.

Astfel, la 1 ianuarie curent, în cadrul IP Orhei a parvenit un apel telefonic de la un bărbat care a declarat că a depistat pe teritoriul stânei sale din satul Mălăieşti, raionul Orhei, două cadavre.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbaţii lucrau în calitate de ciobani şi au vârsta de 37 şi 48 ani, iar în urma examinării, medicul legist a constatat că decesul bărbaţilor a survenit în urma mai multor lovituri în regiunea capului.

Fiind audiaţi de poliţie, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că, motivul omorului ar fi fost o ceartă iscată spontan în timp ce consumau băuturi alcoolice. De asemenea, aceştia după comiterea infracţiunii având scopul de a ascunde urmele infracţiunii, au îngropat în pământ, la o distanţă de câteva sute de metri de la locul comiterii infracţiunii, telefonul mobil ce aparţinea uneia dintre victime, un ciocan şi alte obiecte cu ajutorul cărora au comis infracţiunea.

Bănuiţii sunt reţinuţi pe un termen de 72 ore, fiind cercetaţi penal pentru omor intenţionat, aceştia riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.