A fost descoperit jaful armat din sectorul Buiucani

Oamenii legii au reținut o grupare criminală specializată în comiterea jafurilor şi tâlhăriilor.

Acum trei zile, într-un cazinou din sectorul Buiucani a fost săvârşit un atac tâlhăresc. Potrivit informaţiilor preliminare acumulate de poliţie, unul dintre bănuiţi a intrat cu mască medicinală pe faţă și amenințând casieriţa cu un pistol, a sustras bani în sumă de circa 5 000 de lei.

Suspecții sunt originari din raioanele Ungheni şi Basarabeasca, cu vârstele de 27 ani şi respectiv 37 de ani, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare. Reţinerea indivizilor a avut loc într-un apartament, unde locuiau temporar împreună cu doi amici.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat percheziţii autorizate în locuinţă, fiind depistate două pistoale şi muniţii păstrate ilegal. Aceștia au fost încătuşaţi şi escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie, care prevede închisoare de la 8 până la 10 ani.

Actualmente, persoanele sunt reţinute pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Poliţiştii au reuşit acumularea probelor care dovedesc implicarea acestora în alte infracţiuni patrimoniale înregistrate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *