Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ O dronă militară s-ar…

VIDEO O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila, România. Momentul filmat de localnici

Foto: foto simbol

O dronă ar fi căzut în noaptea de joi spre vineri într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, scrie presa din România. Armata face căutări în zonă după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă.

Presa română scrie că drona s-a prăbușit în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici și postate pe internet.

Site-ul debraila.ro scrie că totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit bubuitura puternică și au sunat urgent la 112. La scurt timp toată zona a fost împânzită de polițiști și anchetatori care au izolat tot perimetru. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Presa mai scrie că armata a mers în locul respectiv și caută drona sau obiectul care ar fi căzut în România și vor transmite în momentul în care vor ajunge în locul unde a căzut acest obiect dacă este vorba sau nu despre o dronă care provine din războiul din Ucraina.