Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Împușcături la o școală…

VIDEO Împușcături la o școală din Rusia: nouă persoane, printre care și elevi, au murit, 20 au fost rănite, iar atacatorul s-a sinucis

Un bărbat înarmat a deschis focul într-o școală din regiunea Izhevsk, centrul Rusiei, ucigând cel puțin șase persoane și rănind douăzeci, spun oficialii ruși.

Printre victime se numără elevi și un gardian de la școala din orașul Izhevsk, potrivit presei ruse.

Incidentul a avut loc la școala numărul 88, care are aproape 1 000 de elevi și aproximativ 80 de profesori. Omul înarmat s-a sinucis, iar motivul nu este clar. Oficialii de urgență sunt la fața locului.

Presa rusă a postat online videoclipuri care par să fi fost filmate în interiorul școlii în care a avut loc împușcăturile. Unul din videoclipuri pare să arate sânge pe podea și o gaură de glonț într-o fereastră, cu copii ghemuiți sub birouri.

Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, potrivit unui deputat de stat citat de agenția de presă Tass. Școala se află în centrul orașului Izhevsk, un oraș cu aproximativ 650 000 de locuitori, aproape de clădirile guvernului central. Profesorii și elevii au fost evacuați.