Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Adresarea actorului care a…

VIDEO Adresarea actorului care a urcat beat la volan și ar fi provocat un accident soldat cu deces: „Nu am iertare. Sfârșit. I-am trădat pe toți”

Actorul rus Mihail Efremov, care în seara zilei de luni, 8 iunie, conducând automobilul în stare de ebrietate, ar fi provocat accidentul în urma căruia a murit un bărbat, își recunoaște, într-un video publicat ieri, 12 iunie, vina și roagă să fie iertat.

El mărturisește că i-a „trădat pe toți” și că nu știe cum va trăi mai departe, dar și că, în pofida faptului că este artist și are mulți cunoscuți, nu va încerca să ascundă fapta sa, despre care știe deja toată lumea.

„Au trecut patru zile din acea zi blestemată de luni. Nu știu ce să spun, cum și cu ce cuvinte să cer iertare familiei lui Serghei Zaharov, dar voi cere, deși știu că nu mă vor ierta. Eu, desigur, îi voi ajuta cu toate sursele, dacă vor accepta, vor înțelege că nu e o încercare de cumpărare, ci de răscumpărare.

Desigur, nu am iertare de la soția și copiii mei, dar și de la toți ceilalți care au crezut în mine. În genere, este de neiertat să urci beat la volan când în consecință moare un om nevinovat, bărbat bun, de vârsta mea, când e așa durere în familia lui. Nu înțeleg cum să trăiesc mai departe.

Nu este un film. În urmă nu poți da. Sfârșit. Nu mai este niciun Efremov. I-am trădat pe toți. Scuzați-mă, vă rog”, a fost mesajul transmis de acesta.

Presa rusă, care face referire la informațiile oficiale, notează că Efremov se afla în stare de ebrietate și era drogat când a condus pe contrasens și a lovit un bus în care se afla un curier. Din cauza traumelor suferite, victima a murit după câteva ore. Artistul riscă să fie privat de libertate pe un termen de 12 ani.