Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un zidar moldovean de 44…

Un zidar moldovean de 44 de ani s-a stins din viață după ce-ar fi fost înjunghiat într-o provincie din Italia. Principalii suspecți

Sursa foto: ilmessaggero.it

Autoritățile italiene au deschis un dosar penal după ce Ruslan Donca, un zidar moldovean în vârstă de 44 de ani, ar fi fost înjunghiat. Bărbatul s-a stins din viață la un spital din provincia Viterbo, notează presa italiană.

Tragedia s-a produs marți seara, 2 ianuarie, cu puțin timp înainte de ora cinei.

Victima și fratele său se aflau în Piazza Martiri D’Ungheria, acolo unde între cei doi s-ar fi iscat o discuție aprinsă, fapt care i-a făcut pe unii trecători să sune la 112. La scurt timp, câțiva ofițeri de poliție au intervenit fața locului, iar când lucrurile păreau să se fi liniștit, i-au lăsat să se întoarcă la domiciliul lor. Însă doar Ruslan Donca a intrat în apartamentul în care s-a produs tragedia. În casa, pe care o împărțea cu alți trei cetățeni, bărbatul de 44 de ani ar fi fost înjunghiat. Cineva l-ar fi rănit mai întâi în zona gâtului și apoi în abdomen.

Presa italiană scrie că unul dintre colegii săi de apartament ar fi sunat la poliție, susținând că Ruslan s-ar fi sinucis. „S-a încuiat în baie și s-a înjunghiat”, ar fi spus unul dintre suspecți. La sosirea polițiștilor, bărbatul de 44 de ani zăcea pe podea într-o baltă de sânge.

Ulterior, cei trei colegi de apartament ai bărbatului au fost audiați ore în șir de către organele de drept. Reconstituirea faptelor de către aceștia a fost pusă în repetate rânduri sub lupa anchetatorilor, pentru a căuta eventuale neconcordanțe. Iar anchetatorii, care de la bun început nu au exclus nicio pistă, au găsit discrepanțe între versiuni.

Cele trei persoane sunt principalii suspecți în comiterea crimei din provincia Viterbo. Fratele victimei nu figurează în această listă întrucât nu se afla acasă în momentul tragediei. Suspiciunile anchetatorilor cad, deocamdată, asupra celor trei moldoveni ce împărțeau apartamentul cu bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Autopsia ar putea scoate la lumină detalii importante despre tragedie.