Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un nou atac lansat de…

Un nou atac lansat de ruși în regiunea Odesa. Șapte rachete de croazieră de tip Kalibr au fost trase din Marea Neagră: șase oameni, printre care și un copil, au fost răniți

Armata rusă a tras noaptea, din nou, cu rachete în regiunea Odesa. Șase persoane au fost rănite, inclusiv un copil. Acest lucru a fost raportat de Comandamentul Operațional „Sud”.

„Șapte rachete de croazieră de tip Kalibr au fost trase din Marea Neagră. Unul a fost doborât de forțele de apărare antiaeriană, șase au lovit un sat pașnic. În urma loviturii, trei case private și două structuri de curte au fost distruse și cuprinse de flăcări. Mai multe proprietăți private, mașini, o școală, un centru cultural au fost avariate”, se arată în comunicat.

Autoritățile ucrainene anunță că incendiul de pe o suprafață de 300 de metri pătrați a fost lichidat cu promptitudine. Au fost implicați 95 de salvatori și 16 echipamente.

Acest atac este al doilea la număr lansat luni, 18 iulie, în regiunea Odesa. De dimineață, alte trei rachete au fost lansate de ruși din Marea Neagra asupra regiunii Odesa.

Rușii au atacat Odesa cu rachete lansate din avioane, din Marea Neagră