Un avion rusesc, cu peste 200 de pasageri, majoritatea ruși, s-a prăbușit în această dimineața

Un avion de pasageri rusesc s-a prăbuşit în Egipt, cu peste 200 de persoane la bord, informează presa internaţională.

Premierul egiptean a confirmat prăbuşirea avionului şi a înfiinţat o celulă de criză pentru a investiga tragedia. Cei mai mulţi pasageri erau turişti ruşi.

Avionul era unul de tip Airbus A320 şi s-a prăbuşit în Peninsula Sinai.  Zborul era operat de compania Kogalymavia.

Acesta opera cursa 9268, Sharm el-Sheikh – Sankt Petersburg. A decolat din Egipt la ora 6.21 (ora Moscovei) și a dispărut de pe radare peste 23 de minute. În avion erau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului, scrie Ria Novosti.

În zonă, scrie presa internațională, există elemente puternice ale Statului Islamic, astfel că, varianta unui atac terorist este luată în considerare.

Aceleași surse afimră că toți pasagerii care se aflau în avion erau cetățeni ai Federației Ruse.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *