Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un avion care a decolat…

Un avion care a decolat de la Moscova spre Erevan a aterizat la Mineralnye Vody, regiunea Stavropol. Pasagerii sunt returnați în capitală

Un avion care a decolat de la Moscova cu destinația Erevan a aterizat la Mineralnye Vody, un oraș din regiunea Stavropol, Federația Rusă. Pasagerii sunt returnați la Moscova. Acest lucru a fost raportat The Insider.

„Mai întâi, zborul a întârziat la Jukovski, timp de o oră, iar acum avionul a aterizat la Mineralnye Vody. Am zburat mult timp și am crezut că suntem deja în Erevan, dar pilotul a anunțat că aterizam urgent în Mineralnye Vody. Ei spun că locatorii își întorc avioanele din leasing, iar noi putem zbura înapoi la Moscova, să ne transferăm în alt avion și să ne întoarcem la Erevan”, a dcelarat unul dintre pasageri.

După ce în unele surse media ruse au apărut informații că pe 4 martie va avea loc o ședință neprogramată a Consiliului Federației Ruse, care ar putea avea în vedere introducerea legii marțiale în țară, mii de ruși s-au grăbit să-și ducă copiii în străinătate, temându-se de mobilizare, scrie Insider.

Sursa citată, citând mai mulți pasageri, scrie că joi, în Rusia, era imposibil să găsești bilete spre Istanbul sau Tbilisi la un preș mai mic de 150-300 de mii de ruble, iar acele bilete care erau încă disponibile erau cu mai multe curse de tranzit, inclusiv până la cinci transferuri.

Noua lege care ar urma să fie votată prevede că după a patra lună de serviciu, după încheierea unui contract, recruții pot fi trimiși în zona de luptă. Mai mult, toți bărbații care se află în rezervă, dar care fac parte din prima categorie a rezervei (sub 35 de ani, nu au boli), în caz de mobilizare, pot fi chemați în primul val.