Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   România: Numărul deceselor din cauza…

România: Numărul deceselor din cauza COVID-19 ajunge la 40. Una dintre victime avea 27 de ani

FOTO: Inquam Photos / George Călin

România înregistrează alte două decese în rândul pacienților diagnosticați cu Covid-19. Este vorba de un bărbat de 71 de ani și o tânără de 27 de ani. Astfel, pentru ziua de 29 martie, Grupul de Comunicare Strategică anunță trei decese provocate de COVID- 19, după ce în prima parte a zilei a fost anunțat decesul unui bărbat de 66 de ani. Astfel, bilanțul deceselor se ridică la 40, peste Prut, informează Digi24.

Bărbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu COVID- 19 acum patru zile. El ar fi fost în contact cu o persoană revenită din Austria.

Pacienta de 27 de ani a fost internată la Spitalul Boli Infecțioase Iași, acum o săptămână. Tânăra suferea de diabet zaharat tip I decompensat.

Tot astăzi, un bărbat de 66 de ani a decedat din cauza coronavirusului. Bărbatul ar fi fost în contact cu un membru al familiei revenit din Germania.

În România au fost confirmate, până acum, 1.760 infecții cu coronavirus. 169 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați, iar 40 de persoane au murit. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul României a fost anunțat la 26 februarie.