FISC: Câți milionari sunt în R. Moldova și cine sunt aceștia

Serviciul Fiscal de Stat informează că în baza declarațiilor pe venit pentru anul 2018, s-a constat că 1 760 de persoane din R.Moldova au obținut în perioada respectivă venituri mai mari de un milion de lei.

Veniturile persoanelor respective au fost formate din salariile pe care aceștia le primesc, precum și din venituri sub formă de dividente, câștiguri, darea în locațiune etc.

Venitul total al celor 1760 de milionari se estimează la peste 6 miliarde de lei, iar venitu maxim înregistrat de unul dintre milionari se ridică la 83 de milioane de lei.

Potrivit datelor prezentate de Serviciul Fiscal de Stat, cei mai mulți milionari din R. Moldova au vârsta de 40-49 de ani. De cealaltă parte, cei mai puțin milionari sunt cei care au vârsta cuprinsă între 20 și 29 de ani. Cel mai tânăr milionar din R. Moldova are doar 21 de ani, în timp ce cel mai vârstnic milionar are 90 de ani. Totodată, 78% dintre milionari sunt înregistrați în municipiul Chișinău.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *