Piesa care va reprezenta R. Moldova la Eurovision, pe ultimele locuri în topul caselor de pariuri

Piesa cu care R. Moldova va fi reprezentată la Eurovision 2019 se situează pe ultimele locuri în topul caselor de pariuri, fiind cotată cu șanse slabe de a se califica în marea finală a concursului, care va avea loc pe 18 mai.

În cotațiile pariorilor, pe Eurovisionworld.com, piesa „Stay”, pe care o va intepreta Ana Odobescu, se plasează pe poziția a 32-a din 34, având șanse mai mici de 1% pentru a câștiga concursul.

Potrivit caselor de pariuri, cele mai mari șanse pentru a câștiga concursul le revin reprezentanților din Olanda, Suedia, Australia și Rusia.

Reprezenta R. Moldova, Ana Odobescu urmează să urce pe scena de la Tel Aviv în această seară, când are loc cea de-a doua semifinală a concursului.


În urma primei semifinale în finală au acces: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino și Slovenia. Pe lângă cele zece țări desemnate câștigătoare ale primei semifinale, și următorii 10 interpreți din cea de-a doua semifinală, în finală mai sunt înregistrate automat încă cinci țări. Este vorba de Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Spania, care se califică automat pentru că oferă cele mai mari contribuţii financiare organizatorului concursului. Totodată, în finală se va regăsi și Israelul, în calitate de ţară organizatoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *