Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   VIDEO/ Serena Williams s-a retras…

VIDEO Serena Williams s-a retras după ultimul meci al carierei. Mesajul emoționant după ce a fost învinsă la US Open

Serena Williams a fost eliminată, vineri seară, în turul al treilea de la US Open de australianca Ajla Tomljanović, ceea ce a însemnat pentru ea ultimul meci oficial din circuitul WTA, după ce și-a anunțat retragerea din tenis, relatează The Sun.

După încheierea meciului, Serena Williams a ținut un discurs emoționant pe teren, în uralele publicului din tribune.

„Le mulţumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost alături de mine atât de mulţi ani, decenii. Totul a început cu părinţii mei. Ei merită totul. Le sunt recunoscătoare”, a început Serena. Apoi i-au dat lacrimile de emoție.

„Acestea sunt lacrimi de fericire. Şi eu nu aş fi Serena, dacă nu era Venus. Ea este motivul pentru care Serena Williams există. A fost frumos. A fost cea mai incredibilă călătorie din viaţa mea”, a completat sportiva, câștigătoare de 23 de Grand Slam.

Sportiva a fost eliminată cu 7-5, 6-7 (4), 6-1 de Ajla Tomljanovic, o eliminare care a oprit parcursul ei către ceea ce putea să fie al 24 titlu de Grand Slam la simplu. A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni. Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. În plus, Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.