Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   UPDATE/ Purtătorul de cuvânt al…

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Meta, despre nefuncționarea platformelor de socializare: „O problemă tehnică a provocat dificultăți în accesarea unora dintre serviciile noastre”

Imagine simbol

UPDATE 19:50 În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică a provocat dificultăți în accesarea unora dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema cât mai repede posibil pentru toți cei care au fost afectați și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone.

UPDATE 18:35 Facebook și Messenger au revenit accesibile după circa o oră de la apariția erorii de intrare în conturi.

Știrea inițială:

Platformele deținute de Meta, Facebook și Instagram, nu au funcționat marți pentru sute de mii de utilizatori din întreaga lume, potrivit site-ului de monitorizare a întreruperilor Downdetector.com.

Întreruperile au început în jurul orei 10:00 am ET (ora 17:00 în R. Moldova n.r.), cu peste 300.000 de rapoarte de întreruperi pentru Facebook și aproximativ 40 000 de rapoarte pentru Instagram, potrivit site-ului, notează Reuters.

„Suntem conștienți că oamenii au probleme în a accesa serviciile noastre. Lucrăm la acest lucru acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe rețeaua de socializare X.

Bordul Meta a arătat că interfața de programare a aplicației pentru WhatsApp Business se confruntă, de asemenea, cu probleme. Au existat aproximativ 200 de rapoarte de întreruperi pentru WhatsApp pe Downdetector, care urmărește întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.