Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Contribuie la scăderea numărului celor…

Contribuie la scăderea numărului celor neinformați. Află cum poți deveni membru al echipei CUVÂNTUL

Redacția ziarului Cuvântul este una dintre primele din presa regională care a lansat un sistem de susținere în mediul online. Acum, fiecare cititor și luptător pentru adevăr poate contribui direct la libertatea cuvântului, la dezvoltarea presei independente și neangajate politic, transmit membrii redacției.

„Cititorul are la alegere 3 variante de susținere: Contribuitor, Fan și Patron. Indiferent de ce abonament alege cititorul, acesta ajută redacția la achitarea salariilor celor care muncesc 12 ore pe zi, contribuie la informarea corectă a cititorilor și, implicit, la scăderea numărului celor spălați pe creier și ne ajută să supraviețuim și să continuăm să tipărim investigații noi, să luptăm cu corupția și să milităm pentru adevăr. 

Totuși, pentru a răsplăti eforturile fiecărui donator care are curajul să ne susțină ca presă independentă, care din propriul buzunar și voință ne ajută să luptăm contra corupției și să demascăm falsurile, noi oferim mici cadouri menite să trezească zâmbetul pe buze. Astfel, pentru cei care aleg să ne susțină prin intermediul abonamentului Fan, noi oferim o carte marca CUVÂNTUL în valoare de 150 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL și dreptul de a publică două felicitări gratuite în ziar și pe site. Iar pentru cei mai curajoși, care aleg abonamentul Patron, noi venim în schimb cu două cărți marca CUVÂNTUL în valoare totală de 300 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL, o sticlă de vin și dreptul de a publica trei felicitări gratuite în ziar și pe site”, transmite redacția Cuvântul.

Anton Zabelinschi, reporter Cuvântul: „Pentru redacția CUVÂNTUL, fiecare cititor nou este un motiv de sărbătoare. În astfel de momente înțelegem că nu lucrăm în zadar, iar eforturile noastre sunt răsplătite. Suntem nespus de recunoscători fiecărui donator care are curajul să ne susțină ca presă independentă, care din propriul buzunar și voință ne ajută să luptăm contra corupției și să demascăm falsurile”.

Ziarul Cuvântul este o publicație periodică regională cu o istorie de 25 de ani, difuzată în raioanele Rezina, Şoldăneşti, Orhei şi Teleneşti. Cuvântul este membru fondator al Asociației Presei Independente, iar redacția și colaboratorii ei – semnatari ai Codului deontologic al jurnalistului din R. Moldova. Mai multe detalii despre ziarul Cuvântul găsiți pe cuvintul.md sau pe pagina de Facebook – Ziarul Cuvântul.