FOTO: Ziarul de Gardă la Orășelul European 2019

Cu ocazia Zilei Europei, Delegația Uniunii Europene invită locuitorii capitalei în Orășelul European 2019. Ca și în anii precedenți, la acest eveniment a fost prezentă și echipa Ziarului de Gardă. Aceasta putea fi găsită la standul ambasadei Olandei, țară cu suportul căreia este susținută ediția de limbă rusă a ZdG.

Ambasadele prezente vor oferi informații interesante despre cultura țărilor lor și vor delecta publicul cu gustări tradiționale, iar vizitatorii vor face cunoștință și cu programele europene de asistență din Republica Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *