Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Cumpărătorii celor patru bunuri ale…

Cumpărătorii celor patru bunuri ale statului

La licitaţiile „cu strigare” şi „cu reducere” desfăşurate de Agenţia Proprietăţii Publice pe 28 noiembrie au fost adjudecate 4 bunuri proprietate publică. Venitul total obţinut de stat este de 2.256.000 de lei.

Şcoala Auto Comrat – obiectul cu cea mai mare valoare a vânzării, 1 320 000 de lei, a fost câștigat de „Pensan-Prim” S.R.L., mun. Comrat. Baza de odihnă „Sălcioara” din Vadul lui Vodă a fost cumpărată de .A. „Mezon”, mun. Chișinău, pentru 840 000 de lei.

Pentru complexul de imobile amplasat în satul Teţcani, raionul Briceni, statul a încasat 60.000 de lei de la persoana fizică Jocot Boris Andrei, iar cumpărătorul clădirii nefinalizată a grădiniţei din satul Cobâlea, Şoldăneşti este Frăsinescu Viorel Petru.

Prețurile bunurilor adjudecate la licitație „cu strigare” urmează a fi achitate pe parcursul a 20 de zile după semnarea procesului-verbal, deci până la data de 18 decembrie 2013.

Următoarea rundă a licitațiilor va avea loc în perioada 16-20 decembrie, când expiră termenul pentru depunerea cererilor de participare la concursul comercial și investițional.

De asemenea, autorităţile planifică, în perioada 16-20 decembrie, licitaţii cu strigare prin intermediul Bursei de Valori pentru vânzarea acţiunilor în 39 de societăţi.

ZdG a publicat un material pe acest subiect, puteți citi AICI