Principală  —  IMPORTANTE   —   S-a stins din viață parohul…

S-a stins din viață parohul bisericii din satul Cotova, raionul Drochia

Sursa: realitatea.md

Protoiereul Ioan Grigoraș, paroh al bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Cotova, raionul Drochia, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Anunțul a fost făcut de Mitropolia Moldovei într-un comunicat de presă.

„Prin toată desfăşurarea vieţii, sfinția sa a luptat pentru binele Bisericii. A muncit să dobândească desăvârșirea turmei cuvântătoare şi o apreciere a semenilor. Cu alte cuvinte, a luptat pentru un rost mai deosebit în viaţa sa pământească. Dar, mai presus de toate, a trăit şi le-a făcut pe toate cu gândul la veşnicie. A fost apropiat de enoriași, duhovnic înțelegător și slujitor statornic în slujba Domnului și a semenilor, care au găsit întotdeauna un cuvânt duhovnicesc și un glas părintesc la preotul lor”, se arată în comunicatul Mitropoliei.

Parohul Bisericii „Acoperemântul Maicii Domnului” din satul Cotova, raionul Drochia, Ioan Grigoraș a declarat în cadrul emisiunii „Cuvântul preotului”, difuzată la 13 martie 2022 de Drochia TV, că războiul din Ucraina a pornit din cauza păcatului, pentru că în această țară au fost organizate marșuri ale minorităților sexuale.

Propagandiști în sutană: preoți care prezintă războiul Rusiei împotriva Ucrainei ca pe o „poruncă a lui Dumnezeu”