Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Un primar se plânge că…

Un primar se plânge că ar fi hărțuit, după ce a decis să adere la PAS-ul Maiei Sandu

Petru Frunze, primarul s. Puhoi susține că i se fabrică un dosar penal prin probe care ar fi false. „Consider ca este o metoda ilegala pentru a ma intimida pentru faptul ca am ales impreuna cu majoritatea consatenilor mei, sa ader la PAS condus de d-na Maia Sandu”, menționează acesta.

„Dupa ce am fost amenintat cu deschiderea unui dosar penal, astazi constat ca se fabrica prin metode ilegale si probe false un dosar penal pe numele meu. Consider ca este o metoda ilegala pentru a ma intimida pentru faptul ca am ales impreuna cu majoritatea consatenilor mei, sa ader la PAS condus de d-na Maia Sandu. De cind am decis sa ader la aceasta formatiune politica, s-au inceput problemele. Eu ma voi apara pe cale legala, chiar daca majoritatea cetatenilor nu au incredere in justitie. Se urmareste mai multe scopuri, sa cedez functia de primar unor indivizi din localitate, sa cedez calitatea de presedinte a Organizatiei Teritoriale Ialoveni a Partidului Actiune si Solidaritate, sau sa-mi schimb viziunile politice.”, scrie Frunze, pe o rețea de socializare.

„Indiferent cite dosare penale vor fi fabricate cu implicarea la trei indivizi din satul Puhoi, eu nu voi ceda, dar voi fi motivat sa lupt pentru a demonstra ca politica nu se face prin intimidari si cei care participa la falsificarea probelor trebuie pedepsiti chiar cu riscul ca va fi mai tirziu.
Sper ca institutile publice care ocrotesc normele de drept sa nu permita unor angajati sa participe la faradelegi”, mai scrie Frunze.