Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Precizările PAS despre ședința ținută…

Precizările PAS despre ședința ținută la Președinție: „S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere”

Partidul de guvernământ a venit cu precizări în legătură cu informațiile apărute în presă despre ședința din seara de duminică, 13 noiembrie, care a avut loc la Președinție. Astfel, fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță că a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președinta Maia Sandu și cu prim-ministra Natalia Gavrilița, iar deciziile luate vor fi anunțate „în cel mai scurt timp”.

„În contextul șantajului energetic împotriva R. Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară. S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, potrivit unui comunicat publicat de PAS.

Mai mulți membri ai PAS au fost surprinși de presă intrând în clădirea Președinției duminică seară. Deputatul PAS Radu Marian a declarat pentru TV8 că „se discută pașii următori, lupta cu mafia, corupția”.

TV8 l-a surprins și pe vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, care însă, nu a făcut declarații.

Și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, a fost prezent.