Principală  —  IMPORTANTE   —   Primele declarații după ședința nocturnă…

Primele declarații după ședința nocturnă de la Președinție: „Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit azi în presă sunt zvonuri”

S-a încheiat ședința nocturnă PAS de la Președinție. Primii deputați care au ieșit din Președinției au vorbit cu jurnaliștii de la TV8. Radu Marian a confirmat că la ședință s-a vorbit despre remanieri guvernamentale.

„Am discutat despre situația de securitate, situația politică. Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit azi în presă sunt zvonuri. Am discutat despre riscuri și soluțiile. E un proces normal de lucru”, a declarat Radu Marian pentru TV8.

„Indiferent la ce oră e ședința, important e să avem aceste discuții”, a răspuns deputatul referitor la ora târzie a ședinței.

Totodată, Radu Marian a mai afirmat că s-a discutat și despre scurgerile de informații din ultimele zile.

„Am discutat și acest aspect pentru că trebuie să analizăm aceste atacuri din partea grupării, hoției și războiului și să vedem cum facem mai departe ca să diminuăm riscurile de securitate”, a precizat Radu Marian.

De cealaltă parte, deputatul Lilian Carp a negat că s-ar fi discutat și despre remanieri guvernamentale și scurgerile de informații de pe Telegram.

„S-a discutat despre îmbunătățirea calității guvernării, despre riscurile de securitate”, a menționat Carp.

Ședință nocturnă la Președinție: „Discutăm pașii următori”