Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Mesajul Maiei Sandu pentru candidații…

Mesajul Maiei Sandu pentru candidații la examenul de BAC

Ex-ministra educației, Maia Sandu a venit cu un mesaj de încurajare pe pagina sa oficială de facebook  pentru candidații la examenul de BAC.

„Astăzi începe examenul de bacalaureat. Este o perioadă mai dificilă pentru candidați. Acum ei au nevoie de încurajările noastre și de aprecierea efortului de a face lucrurile corect.

Dragi candidați!
Știu că ați muncit mult și sunt sigură că o să reușiți. O să reușiți în mod onest, cu forțe proprii. Așa cum au făcut-o predecesorii voștri în ultimii trei ani. Voi sunteți cel mai concludent exemplu că meritocrația poate prinde rădăcini în societatea noastră, dacă toată lumea este pusă în condiții egale. Dacă nu acceptăm corupția, nu admitem nepotismul și nu recompensăm ignoranța. Exemplul vostru este foarte important, mai ales că se întâmplă într-o perioadă în care guvernanții, cei care trebuie să reprezinte modele de comportament, pretind beneficii nemeritate și trișează în raport cu realizările lor adevărate. Voi sunteți un exemplu pentru toată societatea că schimbarea este posibilă în Republica Moldova. Voi sunteți cei care înfăptuiți schimbarea.

Vă urez succes la examenul de absolvire și în realizarea aspirațiilor voastre.

Le mulțumesc tuturor colegilor din sectorul educațional care au muncit mult pentru ca acești tineri să ajungă aici și pentru că asigură un bacalaureat corect”, a scris Sandu.