Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ședința CEC. 11 subiecte…

VIDEO Ședința CEC. 11 subiecte pe ordinea de zi

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) se întrunesc marți, 20 octombrie, în ședință. Pe agendă sunt programate 11 subiecte.

16.55. Membrii CEC au aprobat proiectul cu privire la acreditarea observatorilor din partea Ambasadei Letoniei în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020

16.53. Proiectul cu privire la acreditarea observatorilor din partea Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, aprobat.

16.50. Subiectul cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Misiunii de observare a Comunității Statelor Independente (CSI) în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, votat de majoritatea membrilor CEC.

16.48. A fost aprobat proiectul cu privire la confirmarea persoanei responsabile de finanțe (trezorierul) din partea Partidului Politic „PRO MOLDOVA” pentru perioada campaniei electorale a alegerilor locale noi din data de 1 noiembrie 2020

16.45. Proiectul cu privire la unele aspecte ce țin de deplasarea organizată a alegătorilor către secțiile de votare în ziua alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020, aprobat.