Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Într-un nou vlog, Dodon se…

Într-un nou vlog, Dodon se identifică drept președinte al țării și le transmite un mesaj oponenților săi politici

Igor Dodon care la 24 decembrie și-a încheiat mandatul de președinte al R. Moldova a mai filmat un vlog, în care se identifică drept președinte al țării, și promite că emisiunea „președintele Igor Dodon răspunde” va continua după Anul Nou. În noul său vlog, Dodon a transmis și un mesaj către oponenții săi politici.

Dodon spune că se simte plin de forțe și că „lupta cea mai interesantă abia începe”. „Mereu când se finalizează o partidă, începe următoarea”, a declarat acesta din nou.

Cât privește mesajul către oponenții săi politici, Dodon le recomandă să dialogheze.

„Fără dialog nu veți reuși nimic, indiferent cât de mari și tari nu v-ați considera. Euforia va trece. Este necesar dialog. Dacă nu va fi dialog, eu nu vă pot ajuta”, a spus Dodon.

Cu referire la planurile sale, odată ce nu deține nicio funcție, acesta a amintit de vizita pe care o efectuează vineri, 25 decembrie, la Moscova, dar unde nu are preconizată nicio întâlnire oficială cu reprezentanții Kremlinului. Totuși, acesta promite pe parcursul zilei de astăzi „mai multe comunicate oficiale” despre întrevederile pe care le va avea la Moscova.

„Urmează pregătirea de Congresul PSRM, pe 30 decembrie, și sărbătorile alături de familie”, a adăugat Igor Dodon.

Acesta a promis că va continua să înregistreze emisiunea „președintele Igor Dodon răspunde” și după Anul Nou.