Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ PSRM împarte pliante alegătorilor…

FOTO PSRM împarte pliante alegătorilor în fața secției de votare din Doroțcaia

În aproprierea secției de votare nr. 47/13 deschisă în localitatea Doroțcaia din raionul Dubăsari, reporterii ZdG au surprins mai multe persoane care distribuiau pliante ale Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) alegătorilor care mergeau la urne. După ce le-a fost interzisă aflarea în fața secției de votare, aceștia au mers să împartă pliante lângă autobuzele cu care au fost aduși organizat votanții.

Potrivit prevederilor Codului Electoral, „în ziua alegerilor nu se admite nici un fel de agitație electorală în incinta secției de votare sau la intrarea în localul secției de votare”.

Secția de votare nr. 47/13 este dechisă pentru alegătorii din stânga Nistrului, arondați circumscripției uninominale nr. 47.

Alegători aduși organizat au fost surprinși de reporterii ZdG și în preajma secției de votare nr. 47/12 din Coșnița, Dubăsari, la fel, deschisă pentru cetățenii din stânga Nistrului.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.