Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   DOC/ Lista candidaților Partidului ȘOR…

DOC Lista candidaților Partidului ȘOR pe circumscripții: Șor la Orhei, Tauber la Ivancea, Jardan la Botanica

Partidul ȘOR a prezentat lista candidaților pentru circumscripțiile uninominale. Astfel, liderul formațiunii, Ilan Șor, va candida pe circumscripția Orhei, vicepreședinta Partidului și primară a comunei Jora de Mijloc va candida în circumscripția Nr. 19 (Ivancea), iar Petru Jardan, administratorul companiei Avia Invest, care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, va candida în circumscripția 23 din Chișinău (Botanica)

„Candidații sunt selectați în baza principiilor profesionalismului și meritocrației, iar în circumscripțiile unde și-au prezentat intențiile de a candida au fost înaintați de cetățeni și, totodată fiind  consultată opinia organizațiilor teritoriale ale Partidului ȘOR din regiunea respective”, se spune în comunicatul formațiunii conduse de primarul de Orhei, Ilan Șor, condamnat de prima instanță la 7 ani și 6 luni de închisoare în dosarul legat de frauda bancară de un miliard de dolari.

Vedeți mai jos lista completă a candidaților Partidului ȘOR pe circumscripțiile uninominale:

Joi, 27 decembrie, Partidul ȘOR a depus actele necesare, precum și lista de candidați, pentru circumscripția națională, pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.