Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Conducerea PAS s-a întâlnit cu…

Conducerea PAS s-a întâlnit cu primarii și consilierii raionali aleși din partea partidului

La 16 noiembrie, conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în frunte cu Maia Sandu s-a întâlnit cu primarii și reprezentanții consilierilor raionali aleși din partea PAS. Despre acest lucru s-a anunțat pe pagina de Facebook a partidului. La întrunire s-a discutat despre situația politică din țară și despre susținerea pe care o va oferi partidul aleșilor locali, inclusiv cu ajutorul partenerilor externi.

Ulterior, Maia Sandu a anunțat pe aceeași rețea de socializare că a asigurat aleșii locali despre intenția de a munci cot la cot. ”I-am asigurat că vom continua să muncim cot la cot, vom implementa proiecte și vom crea parteneriate cu România și Uniunea Europeană pentru satele și orașele Moldovei”, a anunțat Sandu

Întâlnirea PAS cu primarii și consilierii raionali, 16.11.2019. Foto: https://www.facebook.com/maia.sandu/

Trecem cu toții printr-o provocare deloc ușoară în această perioadă. Dar orice provocare poate fi transformată într-o oportunitate, dacă ne suflecăm mânecile și ne apucăm de lucru, dacă începem să construim rețele puternice, să împărtășim din experiența acumulată și să acționăm în continuare, așa cum am făcut-o mereu, în interesul oamenilor, a mai menționat Maia Sandu.

Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis la 12 noiembrie, prin moțiune de cenzură. Aceasta a fost depusă de Partidul Socialiștilor după ce Guvernul condus de Maia Sandu și-a asumat răspunderea pentru o nouă modificare la Legea Procuraturii. Acesta a fost învestit în funcție pe 8 iunie 2019.