Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cine este noua șefă interimară…

Cine este noua șefă interimară a Direcției Educației, Tineret și Sport Buiucani

Tatiana Golban, președinta organizației femeilor democrate a sectorului Buiucani, a fost numită zilele trecute șefă interimară a Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani din municipiul Chișinău. Șeful adjunct al Direcției municipale Educație, care a numit-o în funcție, afirmă că decizia nu are nici o legătură cu activitatea politică a Tatianei Golban, informează portalul Moldovacurată.

Noi am rugat-o foarte frumos, având în vedere că ea activează în sector de foarte mulți ani, să ne scoată din impas în situația asta”, a explicat Valeriu Mârza, directorul adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport Chișinău.

El spune că nu știe și nu îl interesează activitatea politică a noii șefe. „La noi toată țara e memru de partid, chiar nu mă interesează acest lucru. Mă interesează persoana să fie competentă și să lucreze”, a spus șeful adjunct al DGETS.

Reieșind din informațiile publicate de către Moldovacurată, în declarația de avere depusă pentru anul 2018, Tatiana Golban indică faptul că familia sa deține 1/3 dintr-un apartament cu suprafața de 153 de metri pătrați, 3 terenuri agricole, două autoturisme Mercedes și un camion de aceeași marcă. Toate vehiculele sunt faricate în anul 2002 și procurate în anii 2013 și 2014. Unul dintre autoturisme, Mercedes E270, ar fi costat 70 de mii de lei (în jur de 3 500 de euro), iar al doilea, Mercedes GLK 220 ar fi costat 159 de lei.

Tatiana Golban, șefa interimară a Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani din municipiul Chișinău

Potrivit aceleiași surse, în ultimele două săptămâni, la Direcția Educație Buiucani s-au schimbat 3 directori. Inițial a fost demisă Veronica Solomițchi, iar locul acesteia a fost ocupat de Ion Vrânceanu. La o săptămână distanță, Vrânceanu a fost demis din motiv că era urmărit penal într-un dosar de corupție. Locul acestuia a fost ocupat de către Tatiana Golban, profesoară de biologie și chimie și directoare adjunctă a Liceului „Onisifor Ghibu” din Chișinău.

Articolul poate fi citit integral pe moldovacurată.md

Sursă foto: facebook.com