Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Candidata Blocului ACUM în circumscripția…

Candidata Blocului ACUM în circumscripția nr. 50, câștigată anterior de Sandu, a depus la CEC lista de semnături

Galia Sajin, candidata Blocului ACUM pentru circumscripția uninominală nr. 50, la Vest de R. Moldova, a depus lista de semnături la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Uninominală pentru a se înscrie în cursa pentru fotoliul de deputat în Parlamentul R. Moldova.

„Sunt parte a diasporei din anul 2006. Împărtășesc soarta a sute de mii de moldoveni care se află fizic peste hotare, dar sufletește sunt acasă. Știu cum e să fii mereu cu gândul la cei dragi, chiar dacă înțelegi că viața te duce în altă direcție. Știu care e prețul străinătății și confruntările pe care aceasta ni le impune”, menționează candidata Blocului ACUM.

Originară din Șerpeni, Anenii Noi, Galia Sajin face parte de 13 ani din diasporă, fiind stabilită în Italia.

În circumscripția nr. 50 și-au mai anunțat intenția de a candida următoarele persoane: Anatol Ursu din partea Partidului Popular Românesc, Alexandru Roșco din partea Partidului Stânga Europeană, Iure Bojoncă din partea Partidului Liberal, Dorin Dușciac din partea Partidului Unității Naționale, Vitalia Pavlicenco din partea Partidului Național Liberal, și candidații independenți Valentin Haraz, Vasile Calmațui, Ion Dron și Ilie Rotaru.