Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Bolea și Suhodolski, de la…

Bolea și Suhodolski, de la Partidul „Renaștere”, apropiat lui Ilan Șor, s-au întâlnit la Moscova cu unul dintre „contracandidații” de fațadă ai lui Putin

Deputații neafiliați Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski, membri ai Partidului „Renaștere”, apropiat lui Ilan Șor, se află la Moscova.

Alexandr Suhodolski a anunțat că s-au întâlnit cu președintele Comisiei pentru afaceri internaționale a Dumei de Stat a Rusiei, Leonid Slutski.

Leonid Slutski este lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia (anterior condus de Vladimir Jirinovski) și a fost unul dintre cei trei „contracandidați” de fațadă ai lui Vladimir Putin, la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Ruse. El s-a plasat pe ultimul loc, obținând 2,97% din voturi.

Și alți politicieni controlați de Ilan Șor s-au aflat recent în vizite în Federația Rusă. Bașcana autonomiei găgăuze, Evghenia Guțul, a participat la Festivalului Mondial de Tineret din Soci, Rusia, unde a dat mâna și s-a fotografiat cu președintele rus Vladimir Putin.

La festival au mai participat și mai mulți activiști ai Partidului „Renaștere” și ai Partidului Socialiștilor (PSRM).