Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Pandemia le-a stricat planurile. Cel…

Pandemia le-a stricat planurile. Cel mai mare și prestigios turneu de fotbal pe plajă ce urma să fie organizat în Moldova a fost anulat din cauza situației epidemeologice

Federația Internațională de Fotbal pe Plajă în comun cu Federația Moldovenească de Fotbal au decis să reprogrameze organizarea Euro Beach Soccer League, programată inițial pentru perioada 19-23 august curent, la Chișinău, titrează fmf.md. Motivul oficial îl reprezintă situația epidemeologică din Republica Moldova.

Turneul Euro Beach Soccer League, Divizia B, era programat să se desfășoare pe noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău și unde erau așteptate 16 selecționate. Era cel mai important și cel mai mare turneu de fotbal organizat vreodată în Republica Moldova.

Pentru asta, Federația Moldovenească de fotbal a realizat o investiție de aproape un milion de Euro în Parcul de la Izvor unde a fost ridicat un stadion de 1100 de locuri.

Potrivit comunicatului, „FMF și-a asumat responsabilitatea de a organiza turneul Euro Beach Soccer League în vara anului 2021, în cazul în care Federația Internațională de Fotbal pe Plajă ne va oferi această oportunitate”.