Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Lionel Messi se va alătura…

Lionel Messi se va alătura clubului de fotbal Inter Miami

Legenda Argentinei Lionel Messi se va alătura echipei americane Inter Miami după ce va pleca de la campioana Franței, Paris Saint-Germain (PSG), informează jurnaliștii de la BBC. Potrivit acestora, fostul jucător al Barcelonei urmează să respingă o ofertă din partea Al-Hilal din Arabia Saudită.

Lionel Messi a dorit să rămână încă un sezon în Europa, dar, întrucât nu a primit oferte satisfăcătoare, a avut de ales între Inter Miami sau Al-Hilal, notează BBC.

El a fost foarte predispus să favorizeze o mutare în Arabia Saudită, unde s-ar fi alăturat lui Cristiano Ronaldo și Karim Benzema în ligă, dar Messi a decis în cele din urmă să aleagă Inter Miami din Major League Soccer din mai multe motive, inclusiv din cauza faptului că acordul cu clubul de la Miami include colaborarea cu branduri precum Adidas și Apple.

Astfel, va fi prima dată când Messi va juca pentru un club din afara Europei.

După două sezoane petrecute în capitala Franței, celebrul fotbalist Lionel Messi pleacă de la Paris Saint-Germain. Anunțul oficial a fost publicat pe site-ul clubului francez.

Argentinianul Lionel Messi, campion mondial cu țara sa anul trecut în Qatar, a ajuns în capitala Franței, la PSG, în 2021. A jucat în 74 de meciuri pentru francezi, a înscris 32 de goluri și a dat 35 de pase de gol. Messi a câștigat două titluri de campion în Ligue 1 – campionatul Franței.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a câștigat de șapte ori premiul pentru cel mai bun jucător din lume și este de așteptat să îl câștige și în acest an, după succesul de la Cupa Mondială.