Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Încă un deputat părăsește PSRM…

Încă un deputat părăsește PSRM pentru a adera la „Mișcarea pentru Popor”, coordonată de Șor

Irina Lozovan părăsește Partidul Socialiștilor, aderând la „Mișcarea pentru Popor”. Aceasta a făcut un anunț în acest sens pe pagina sa de Facebook.

Motivul plecării ar fi lipsa unui lider, dar și faptul că PSRM nu ar fi reușit să își atingă toate scopurile avute:

„Din păcate, PSRM nu poate supraviețui fără un lider. Noi, anterior cea mai mare forță de opoziție, nu am reușit să luptăm cu acest regim anti-popor, care a redus oamenii la sărăcie. Este regretabil că colegii au refuzat să-și adune toate forțele pentru a ieși împreună în stradă și a lupta pentru oameni.
De aceea am decis să mă alătur „Mișcării pentru Popor” și să devin deputat independent. Voi fi alături de locuitorii țării noastre, pe stradă, pentru a le apăra interesele”, explică Lozovanu.

Anterior, Deputatul Alexandr Nesterovschi a anunțat miercuri seara, 15 martie, că pleacă din PSRM și se va alătura „Mișcării pentru Popor”, din care face parte și Partidul „Șor”. Ulterior, încă 10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Mișcarea coordonată de Ilan Șor. În acest context, Vlad Batrîncea, a declarat că pe parcursul ultimelor 8-9 luni au avut loc mai multe tentative de corupere a membrilor PSRM pentru ca aceștia să părăsească partidul și să facă declarații în sprijinul unei alte formațiuni.