Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Grav accident de circulație lângă…

Grav accident de circulație lângă Bălți. 3 persoane au decedat după ce un șofer în stare de ebrietate a intrat în plin în prima mașină întâlnită după o ceartă cu soția

Trei persoane, printre care și un bebeluș de doar 3 luni au decedat într-un grav accident de circulație în preajma satului Corlăteni, Rîșcani. Potrivit poliției, șoferul unui autoturism de model Șkoda a intrat în plin, pe contrasens, într-o mașină care circula regulamentar. Ambii șoferi și un bebeluș de 3 luni au decedat pe loc.

Într-un comunicat al poliției se spune că în această noapte, la 0.05 au parvenit 2 apeluri telefonice la 112. În primul, o femeie s-a plâns că după o ceartă în familie, soţul ei, aflat în stare de ebrietate a urcat la volanul unei mașini de marcă Scoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

În același minut, poliția a primit un alt apel prin care se anunța producerea unui grav accident de circulație în preajma satului Corlăteni, care se află la doar 11 kilometri de Bălți.

Potrivit comunicatului poliției, „oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. Șoferul Skodei, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni. Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor”.

Potrivit unui martor, „până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Scodei se deplasa cu viteză din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, şi la o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul”.