Principală  —  Ştiri   —   GALERIE FOTO/ Clădirea Asociației nevăzătorilor…

GALERIE FOTO Clădirea Asociației nevăzătorilor din Capitală este cuprinsă de flăcări: 71 de pompieri intervin la fața locului. Acolo au ajuns echipaje de poliție și ambulanțe. Detalii de la IGSU

Un incendiu puternic a cuprins acoperișul unei clădiri din centrul Capitalei. La fața locului au ajuns câteva echipaje de pompieri și ambulanțe.

Solicitată de ZdG, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, ne-a comunicat că flăcările au cuprins acoperișul clădirii „Asociației nevăzătorilor din municipiul Chișinău”.

„Apel sporit de intervenție la lichidarea unui incendiu de proporții în municipiul Chișinău. În seara zilei de 30 august, pompierii IGSU au intervenit de urgență conform numărului sporit de intervenție după ce acoperișul Asociației nevăzătorilor din municipiul Chișinău de pe strada Columna 101 a fost afectat de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:11. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins o suprafața de circa 600 m2. Pentru lichidarea arderii întreaga garnizoana IGSU din municipiul Chișinău a fost ridicată pe alertă. Arderea a fost localizată la ora 22:29. La moment 21 echipaje de intervenție cu 72 de salvatori și pompieri efectiv de trupă și comandă lucrează la fața locului pentru lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști”, ne-a comunicat responsabila de la IGSU.

Sursa: IGSU
Sursa: IGSU
Sursa: IGSU
Sursa: IGSU
Sursa: IGSU
Sursa: IGSU
Informațiile se actualizează.