Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   FOTO/ Înlăcrimați, răniți sau fără…

FOTO Înlăcrimați, răniți sau fără machiaj. Cum arată celebritățile din Ucraina pe timp de război

Grupa „Boombox”. Sursa: Instagram

Încă din primele zile de după invazia pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, mai mulți artiști „duc ofensiva pe frontul informațional”, arătând lumii o imagine reală a ceea ce se întâmplă, informează portalul de știri Unian.

Celebritățile sunt și ei oameni – cu propriile emoții, experiențe și cu dreptul la slăbiciuni. Aceste emoții, care au devenit deosebit de puternice în ultima vreme, le afectează direct aspectul fizic și emoțional.

Masha Efrosinina, prezentatoare TV și bloggeriță


Efrosinina, aproape imediat după începerea agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei, s-a adresat public rușilor și belarușilor. Masha a îndemnat soțiile și mamele să nu-și trimită fiii și soții la război în Ucraina, deoarece vor fi uciși aici, iar aceasta nu este o „operațiune specială de eliberare”, ci război.

În mesajele ei video, prezentatoarea TV era la limita emoțiilor ei – plângea și înjura, ceea ce era neobișnuit pentru ea înainte. Tocmai această stare emoțională a dus la faptul că Efrosinina apare în cadru cu ochii obosiți și înlăcrimați.

Masha Efrosinina. Sursa: unian.net


Andriy Khlyvnyuk, liderul grupei „Boombox”


Liderul îndrăgitei grupe „Boombox” a susținut apărarea orașului și a țării sale, intrând în rândurile apărării teritoriale. Recent, în timpul unui bombardament, Khlyvnyuk a primit o rană de schij pe față și se află în spital.

Muzicianul însuși a apelat la abonați și a declarat că leziunea nu a fost foarte gravă, iar în viitorul apropiat Andriy plănuiește să revină pentru a-și proteja țara de invadatorii ruși.

Andriy Khlyvnyuk. Sursa: colaj ZdG


Nadiya Dorofeeva, solistă


Nadiya s-a alăturat multor personalități din mass-media ucrainene și, la sfârșitul lunii februarie, a înregistrat un mesaj video către colegii săi ruși cu o solicitare de a oferi sprijin prin informare și de a ajuta la oprirea războiului.

Nadiya Dorofeeva. Sursa: colaj ZdG


Sviatoslav Vakarchuk, solist


Solistul grupului „Okean Elzy” a intrat în rândurile apărării teritoriale. Călătorește în diferite localități unde au loc altercații și oferă sprijin militarilor și civililor ucraineni. Recent, a coborât la metroul Harkov, care este folosit ca adăpost de locuitorii locali. Muzicianul i-a susținut cu cuvintele și cântecele sale. Tot zilele trecute, Vakarchuk a fost în regiunea Zhytomyr, unde a cântat pentru un spital militar.

Sviatoslav Vakarchuk. Sursa: colaj ZdG


Nastia Kamenskykh, solistă


În trecut, Nastia posta pe Instagram fotografii strălucitoare din vacanțele ei din străinătate sau de la diferite evenimente mondene. Acum le arată fanilor din întreaga lume că în Ucraina se desfășoară un război pe care l-a început Rusia.

Nastia Kamenskykh. Sursa: colaj ZdG


Taras Topolia, solistul grupei „Antytila”


Taras Topolia, împreună cu întregul grup „Antytila”, s-au alăturat și ele în rândurile apărării teritoriale a Kievului.

Taras Topolia. Sursa: colaj ZdG