Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ MAEIE a actualizat informațiile…

DOC MAEIE a actualizat informațiile privind călătoriile cetățenilor R. Moldova pe teritoriul altor țări

Foto: Getty Images

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al R. Moldova (MAEIE) a actualizat informațiile cu referire la călătoriile cetățenilor R. Moldova peste hotarele țării, în contextul pandemiei de Covid-19.

Datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație. De asemenea, în cazul efectuării deplasării pe calea aerului, MAEIE recomandă contactarea din timp a companiei aeriene care operează zborul pentru verificarea condițiilor de acces la bordul aeronavei.

Informațiile privind alertele de călătorie sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului: https://bit.ly/30gdeld).

Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Călătorește în siguranță: Alerte de călătorie COVID-19” pe pagina web a ministerului de externe: https://mfa.gov.md/ro/content/calatoreste-siguranta-alerte-de-calatorie-covid-19;