Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Trafic rutier, suspendat, pe strada…

Trafic rutier, suspendat, pe strada Alba-Iulia, în perioada 11 iulie-4 august. Precizările Primăriei

Sursa: Primăria Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 11 iulie – 04 august 2024 (între orele 05:00 – 16:00) se suspendă parțial traficul rutier pe str. Alba-Iulia, cu aplicarea restricțiilor de circulație rutieră. 

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal, informează Primăria municipiului Chișinău.

Totodată, în perioada 10 iulie (ora 22:00) – 11 iulie 2024 (ora 07:00) și 11 iulie (ora 22:00) până pe 12 iulie 2024 (ora 07:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. V. Korolenko, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi. 

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de așternere a învelișului asfaltic din str. V. Korolenko, potrivit autorităților locale.

În perioada menționată, Ruta municipală de autobuz nr. 8 va circula după cum urmează: tur – de pe str. N. Testemițanu – str. Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bd. Traian) – retur – de pe str. Grenoble – str. N. Testimițanu, și în continuare pe traseul stabilit.